Spaghetti met gegrilde paprikaroomsaus en kipfilet

200 gram spaghetti, beetgaar gekookt

200 gram kipfilet, gebakken en in blokjes gesneden

3 rode paprika

1 gele paprika

2 teentjes look

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels kruidenkaas

1 deciliter volle room

1 burrata

decoratie: gesnipperde peterselie


Rooster de paprika's en de lookteentjes in de oven op 250 graden, tot de paprika's zwartgeblakerd zijn. Doe ze onmiddellijk in een plastiek zakje, dat je goed afsluit, en laat een half uurtje afkoelen. Zo kan je ze straks beter villen en ontdoen van de zaden. 

Vil de paprika en ontdoe ze van de zaden. Mix de gegrilde paprika met de look en olijfolie. Meng met de kruidenkaas, gegrilde paprika en room. Warm de saus op en voeg de gebakken kipfiletblokjes toe.

Serveer de pasta met de gegrilde paprikaroomsaus, burrata en decoreer met gesnipperde peterselie.