Fisherman’s Pie

800 gram vis (kabeljauw en zalm in dit recept) in stukken gesneden

150 gram roze garnalen

250 gram champignons, in plakjes gesneden

100 ml witte wijn

40 gram melkerijboter

40 gram bloem

150 ml volle room

150 ml volle melk

250 ml visbouillon

800 gram bloemige aardappelen

boter

muskaatnoot

peper

zout

Gaar de vis gedurende 10 minuten in de visbouillon met de witte wijn. Haal de vis uit de bouillon, zeef de bouillon en houd apart.

Bak de champignons in ruim boter.

Kook de aardappelen gaar, giet ze af en pureer ze. Voeg melk, boter, peper en muskaatnoot toe en stamp tot een smeuïge puree.

Maak een roux met melkerijboter en de bloem, voeg visbouillon toe en de room en roer tot een smeuïge saus. Kruid naar wens met peper en zout.

Let de vis in een ovenschaal, verdeel er de champignons en roze garnalen over en schenk de saus er over. Leg de puree bovenaan de schotel.

Gratineer in de oven en serveer.