Kipfilet met spinazie, tomaten en mozarella
2 kipfilets, in hapklare stukken gesneden
250 gram spinazie
8 kleine tomaten, gehalveerd
1 ui, gesnipperd
2 eetlepels gesnipperde peterselie
1 eetlepel gesnipperde bieslook
2 teentjes look, gesnipperd
200 gram roomkaas
2 eetlepels tomatenpuree
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel paprikapoeder
1 bol mozarella, in stukken gesneden
boter
peper
zout
Bak de kip aan in boter, kruid naar wens met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper.
Stoof de spinazie in boter, samen met de gesnipperde ui en look.
Breng de roomkaas op smaak met tomatenpuree, bieslook, peterselie, peper en zout.
Verdeel de kip, spinazie, gehalveerde tomaten en roomkaas in een ovenschaal. Verdeel de mozarella erover.
Plaats de schaal in een voorverwarmde oven bij 180 graden gedurende 15 minuten.