Ovenpasta met kip en kaassaus

350 gram pasta, beetgaar gekookt

500 gram kip, in blokjes gesneden

2 paprika, in ringen gesneden

3 teentjes look, gesnipperd

1 ui, gesnipperd

400 gram tomatenvlees

3 takjes basilicum, gesnipperd

25 gram bloem

200 ml volle melk

25 gram boter

75 gram geraspte kaas

boter

muskaatnoot

peper

zout

Bak de kippenblokjes in boter. Kruid met peper en zout.

Stoof de ui, look en paprika aan in boter. Schenk het tomatenvlees en de basilicum erbij en laat tien minuten inkoken en voeg de kip toe.

Maak de kaassaus: smelt de boter en voeg de bloem toe. Roerbak gedurende 2 minuten. Schenk beetje voor beetje de melk toe en roer tot een gladde saus. Kruid met peper en muskaatnoot. Roer de kaas door de saus.

Schep de pasta door de tomatensaus. Doe in een ovenschaal en schep de kaassaus er over. Gratineer in de oven en serveer.