Kalkoenfilet in pittige tomaten-yoghurtsaus met mozarella
750 gram kalkoenfilet in blokjes gesneden
1 sjalot, gesnipperd
3 teentjes look, gesnipperd
400 gram tomaten, gepeld en in blokjes gesneden
100 ml witte wijn
250 ml (Skyr) yoghurt
1 blokje groentebouillon
1 eetlepel cayennepeper of pikante kruiden
2 bollen mozarella, in schijfjes gesneden
peper
zout
boter
decoratie: gesnipperde peterselie
Stoof de sjalot en look aan in boter. Voeg de kalkoenfiletblokjes toe en bak goudbruin aan beide kanten, kruid naar wens met peper en zout. Voeg de tomatenblokjes, witte wijn, yoghurt en groentebouillon toe.
Kruid met cayennepeper of pikante kruiden en laat 10 minuten pruttelen. Schenk in een ovenschaal. Leg de mozarellaschijfjes op het vlees.
Gratineer in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Serveer met gesnipperde peterselie.