Kalkoenfilet in pittige tomaten-yoghurtsaus met mozarella

750 gram kalkoenfilet in blokjes gesneden

1 sjalot, gesnipperd

3 teentjes look, gesnipperd

400 gram tomaten, gepeld en in blokjes gesneden

100 ml witte wijn

250 ml (Skyr) yoghurt

1 blokje groentebouillon

1 eetlepel cayennepeper of pikante kruiden

2 bollen mozarella, in schijfjes gesneden

peper

zout

boter

decoratie: gesnipperde peterselie


Stoof de sjalot en look aan in boter. Voeg de kalkoenfiletblokjes toe en bak goudbruin aan beide kanten, kruid naar wens met peper en zout. Voeg de tomatenblokjes, witte wijn, yoghurt en groentebouillon toe.

Kruid met cayennepeper of pikante kruiden en laat 10 minuten pruttelen. Schenk in een ovenschaal. Leg de mozarellaschijfjes op het vlees.

Gratineer in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Serveer met gesnipperde peterselie.