Lasagna met spinazie en gedroogde tomaten

500 gram bladspinazie

3 teentjes look, gesnipperd

1 rode ui, gesnipperd

1 rode ui, in ringen gesneden voor de afwerking

150 gram gedroogde tomaten

50 gram gedroogde tomaten, voor de afwerking

250 gram champignons, in schijfjes, gebakken

50 gram champingons, in schijfjes, voor de afwerking

enkele blaadjes (Mexicaanse) dragon, gesnipperd

300 ml bechamelsaus

100 gram gratinkaas

10 vellen verse lasagna

olijfolie

boter


Stoof de spinazie aan met de gesnipperde rode ui en look in boter. Roer goed om tot de spinazie geslonken is. 

Leg in een ovenschaal afwisselend een laag spinazie, een vel lasagna, een laag bechamelsaus met gebakken champignons en gedroogde tomaten en een vel lasagna. Sluit af met spinazie, gedroogde tomaten, rode uiringen, champignons in schijfjes, gesnipperde dragon en gratinkaas. Besprenkel de champignons met olijfolie.

Bak de lasagna gedurende 25 minuten op 175 graden in de oven.