Macaroni met guacamole en mozarella

200 gram macaroni, beetgaar gekookt

200 gram guacamole:

 - 2 advocado's, vruchtvlees

 - 50 gram pistachenoten

 - 1 teentje look, gesnipperd

 - 2 eetlepels limoensap

 - 1 theelepel cayennepeper

 - 1 eetlepel olijfolie

 - peper

Doe de advocado samen met de look en pistachenoten in de blender. Voeg limoensap, cayennepeper en olijfolie toe, kruid naar wens met peper en zout en mix tot een glad mengsel.

10 kerstomaten, gehalveerd

2 bollen mozarella, in plakjes gesneden

peper


Meng de macaroni met de guacamole en kerstomaten.

Doe de helft van de macaroni in een ovenschaal en verdeel 1 bol mozarella over de pasta.

Schep de overige macaroni er over en verdeel de tweede bol mozarella over de pasta.

Gratineer in de oven.