Vruchtwisseling
Elk jaar dezelfde groente op dezelfde plaats telen is niet aan te raden. De grond wordt uitgeput en je hebt meer last van plaagdieren.
Elk jaar dezelfde groente op dezelfde plaats telen is niet aan te raden. De grond wordt uitgeput en je hebt meer last van plaagdieren.
Culinair wordt daslook geapprecieerd om zijn pittige, kruidige smaak. De smaak ervan is minder uitgesproken en zachter dan die van knoflook.
De Italiaanse keuken, eenvoudig & lekker!
Balletjes... smaken doen ze altijd!
BESTE TIJD OM TE STEKKEN
Oogst spruitjes nadat het heeft gevroren, ze zullen er enkel lekkerder van worden!
Je kan er veel groenten in verwerken en grote porties maken om in te vriezen.
Hartverwarmende gratin met een zalig korstje...
In februari kan je nog niet alle groenten en kruiden zaaien, maar sommige soorten kan je reeds achter glas voorzaaien.
- Knijp de scheuten uit heesterachtige planten zoals dragon, salie en rozemarijn, dit om een bossiger groei te bevorderen.