Hiep hop hoera! Koken met bier...
Koken met bier voegt een verrassende diepte en rijkdom toe aan gerechten.
Koken met bier voegt een verrassende diepte en rijkdom toe aan gerechten.
Je kan selder stoven en koken, je kan selder rauw eten of toevoegen als smaakmaker in gerechten. Ook de zaden kunnen gebruikt worden als specerij.
Wat te doen met tomaten in overvloed? Inmaken, opeten en uitdelen!
Courgette is niet alleen makkelijk te kweken, je kan ze gebruiken in allerlei gerechten. Soep, ovenschotels, als bijgerecht, op de BBQ, gevuld, ... je kan eindeloos variëren.
De zomer is in het land en ook de kersen zijn daar. Een topjaar!
Een bloemenpluktuin is niet moeilijk en levert een hoop plukgeluk op! Je kan niet alleen snijbloemen, maar ook droogbloemen kweken, waardoor je het ganse jaar door kan genieten van bloemen van eigen kweek.
Fruit telen in je tuin is helemaal niet moeilijk en vraagt niet bijzonder veel aandacht. Zelfs op een terras of balkon kan je fruit telen in emmers of bloembakken.
Onkruid kan je als ongewenst zien in de tuin, maar soms ook handig, goedkoop en lekker in de keuken.
Elk jaar dezelfde groente op dezelfde plaats telen is niet aan te raden. De grond wordt uitgeput en je hebt meer last van plaagdieren.
Culinair wordt daslook geapprecieerd om zijn pittige, kruidige smaak. De smaak ervan is minder uitgesproken en zachter dan die van knoflook.