Vis Forentine

4 visfilets

2 teentjes look, gesnipperd

2 tomaten, in blokjes gesneden

450 gram spinazie

30 gram melkerijboter

30 gram bloem

250 ml volle melk

75 gram geraspte kaas

1 theelepel mosterd

muskaatnoot

boter

peper

zout


Stoof de gesnipperde look en spinazie aan in boter. Kruid met peper en zout. Schep de spinazie in een ovenschaal. 

Maak de de kaassaus met boter en bloem. Verhit de melkerijboter. Voeg de bloem toe en roerbak gedurende een paar minuten. Voeg de melk toe en roer met een garde tot een gladde saus. Kruid met peper en muskaatnoot. Roer de gemalen kaas en mosterd door de saus. Roer de tomatenblokjes door de saus.

Leg de vis op de spinazie, kruid met peper en zout, en giet de kaassaus erover.

Gaar gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven bij 180 graden en serveer.